Aspargesmousse (Mousse di Asparagi)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Kog aspargesene i 5 minutter i letsaltet vand.
Hæld vandet fra, læg de pæneste aspargeshoveder fra til pynt og kør resten til pure i en foodprocessor. Skrab pureen ned i en gryde og opvarm det forsigtigt, så det tørrer lidt ud. Kog samtidig æggene hårde, skyld dem straks under den kolde hane og pil dem. Skær æggene i halve og smuldr blommerne i en skål. Rør salt, peber og olivenolie i. Pisk flødeost i og rør så aspargespurre og citronsaft i. Pisk den rå æggehvide stiv i en fedtfri skål og vend den forsigtigt i aspargesmassen. Krydr med salt og peber. Øs blandingen op i portionsskåle og pynt med de gemte aspargeshoveder. Server moussen kold. |
|
Opskriften er vist 17357 gange,
og udskrevet 290 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Anette Broman - 2011-05-18 21:57:29 jeg har tilsat 1 stk. husblas,så var den lidt mere som mousse. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne