Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Aspargesmousse (Mousse di Asparagi)

Aspargesmousse (Mousse di Asparagi), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
500 g.grønne asparges skær den nederste seje del af stænglerne af
3 æg
2 spsk.olivenolie
250 g.flødeost
 saft af 0.5 citron siet
1 æggehvide
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kog aspargesene i 5 minutter i letsaltet vand.

Hæld vandet fra, læg de pæneste aspargeshoveder fra til pynt og kør resten til pure i en foodprocessor. Skrab pureen ned i en gryde og opvarm det forsigtigt, så det tørrer lidt ud.

Kog samtidig æggene hårde, skyld dem straks under den kolde hane og pil dem. Skær æggene i halve og smuldr blommerne i en skål.

Rør salt, peber og olivenolie i. Pisk flødeost i og rør så aspargespurre og citronsaft i.

Pisk den rå æggehvide stiv i en fedtfri skål og vend den forsigtigt i aspargesmassen. Krydr med salt og peber.

Øs blandingen op i portionsskåle og pynt med de gemte aspargeshoveder. Server moussen kold.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14684 gange,
og udskrevet 242 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anette Broman  -  2011-05-18 21:57:29
jeg har tilsat 1 stk. husblas,så var den lidt mere som mousse.