Aspargesmousse (Mousse di Asparagi)

Aspargesmousse (Mousse di Asparagi), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.grønne asparges skær den nederste seje del af stilkene af
3 æg
2 spsk.olivenolie
250 g.flødeost
 saft af 0.5 citron siet
1 æggehvide
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog aspargesene i 5 minutter i letsaltet vand.

Hæld vandet fra, læg de pæneste aspargeshoveder fra til pynt og kør resten til pure i en foodprocessor. Skrab pureen ned i en gryde og opvarm det forsigtigt, så det tørrer lidt ud.

Kog samtidig æggene hårde, skyld dem straks under den kolde hane og pil dem. Skær æggene i halve og smuldr blommerne i en skål.

Rør salt, peber og olivenolie i. Pisk flødeost i og rør så aspargespurre og citronsaft i.

Pisk den rå æggehvide stiv i en fedtfri skål og vend den forsigtigt i aspargesmassen. Krydr med salt og peber.

Øs blandingen op i portionsskåle og pynt med de gemte aspargeshoveder. Server moussen kold.





karakterer:
Opskriften er vist 17357 gange,
og udskrevet 290 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-05-18 21:57:29
jeg har tilsat 1 stk. husblas,så var den lidt mere som mousse.