eller glas ansjosfileter1 ds. eller glas ansjosfileter
100
g.
blødt smør100 g. blødt smør
1
finthakket rødløg1 finthakket rødløg
3
spsk.
hakket dild3 spsk. hakket dild
30
g.
kapers30 g. kapers
400
g.
muslinger(dåse)400 g. muslinger(dåse)
8
skiver
sandwichbrød8 skiver sandwichbrød
Opskrift:
skær ansjoserne i små stykker rør smør ansjoser rødløg dild kapers og peber sammen læg de godt afdryppede muslinger
i et ildfast fad og fordel smørblandingen over skær skorperne af brødet og skær brødskiverne i trekanter
lige før serveringen ristes brødende og
muslingerne gratineres i ovnen ved 250g
i 10-12 min
Tips:
øl eller hvidvin er fint
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 8704 gange, og udskrevet 120 gange.
Kommentarer
Conny - 2009-06-12 21:33:58 Supergod, men man kan godt nøjes med 50 gr. smør i stedet for. Også at riste muslingerne på panden i olie for høj varme i ca. 2 minutter. Super
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider