creme fraiche eller piskefløde2.5 dl. creme fraiche eller piskefløde
75
g.
75 g.
Opskrift:
Skræl æblerne.
Skær dem i kvarte og fjern kærnehuset.
Skær æblerne i mindre stykker.
Læg dem i et tærtefad, hæld vand ved og drys sukkeret over.
Tænd ovnen på 180 grader.
Bland brun farin med mel, kanel og salt.
Hak smørret i og ælt dejen sammen med fingrene.
læg dejen i et lag ud over æblerne. Den kan ikke rulles, men skal lægges i små flade stykker.
Bag æblekagen i 30 min. Server med cremefraiche eller flødeskum til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(16 stemmer)
Opskriften er vist 14238 gange, og udskrevet 223 gange.
Kommentarer
Line - 2017-11-16 16:58:42 Absolut min ynglings Kage går super 👍 nemt og er megaaa lækker vi lavet den her super lækker Kage i hjemkundskab
Hanne - 2010-11-05 17:04:32 man kan samle dejen med et par dråber vand og rulle den supertyndt ud mellem to plasticposer man har sprættet op i siden.
Bageren' - 2009-10-10 11:05:14 Smager godt. Smør fadet med smør.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider