| |
|
Rungstedtærte (Banantærte)
Rungstedtærte (Banantærte), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
180 | g. | smør eller margarine180 g. smør eller margarine | 300 | g. | hvedemel300 g. hvedemel | 2 | | æg2 æg | 50 | g. | gær50 g. gær | 25 | g. | sukker25 g. sukker | | | | | | fedtstof til formen fedtstof til formen | | | | | | Remonce: Remonce: | 175 | g. | smør eller margarine175 g. smør eller margarine | 100 | g. | sukker100 g. sukker | | | | | | Fyld: Fyld: | 2-3 | | bananer2-3 bananer | | | | | | Pensling: Pensling: | 1 | | æg1 æg | | | |
| |
Smuldr fedtstoffet ud i melet.
Rør æg, gær og sukker sammen og kom det i mel og fedtstof.
Ælt dejen sammen, til den er blank og smidig.
Rul dejen ud, og kom den i en smurt tærteform, også op ad kanten, gem lidt dej til gitter.
Remonce:
Rør fedtstof og sukker sammen og smør det over tærten.
Bananerne skæres i skiver og lægges over remoncen.
Rul den sidste dej ud i stænger, som lægges over som et flettet gitter.
Pensl tærten, inden den bages gylden og sprød 1¼ time ved 190 grader C almindelig ovn.
Tips:
Chefkokken 17 kort nr. 36
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7109 gange, og udskrevet 111 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Hi - 2008-10-30 16:17:02 Den smager rigtig godt.
|
|