Rungstedtærte (Banantærte)

Rungstedtærte (Banantærte), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
180 g.smør eller margarine
300 g.hvedemel
2 æg
50 g.gær
25 g.sukker
 
 fedtstof til formen
 
 Remonce:
175 g.smør eller margarine
100 g.sukker
 
 Fyld:
2-3 bananer
 
 Pensling:
1 æg
 
Opskrift:
Smuldr fedtstoffet ud i melet.

Rør æg, gær og sukker sammen og kom det i mel og fedtstof. Ælt dejen sammen, til den er blank og smidig.

Rul dejen ud, og kom den i en smurt tærteform, også op ad kanten, gem lidt dej til gitter.

Remonce:
Rør fedtstof og sukker sammen og smør det over tærten.

Bananerne skæres i skiver og lægges over remoncen.

Rul den sidste dej ud i stænger, som lægges over som et flettet gitter.

Pensl tærten, inden den bages gylden og sprød 1¼ time ved 190 grader C almindelig ovn.

Tips:

Chefkokken 17 kort nr. 36





karakterer:
Opskriften er vist 7666 gange,
og udskrevet 134 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-10-30 16:17:02
Den smager rigtig godt.