Rugmels panerede rødspættefileter

Rugmels panerede rødspættefileter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
8 rødspættefileter
1 dl.rugmel
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
2 spsk.olie
 
Opskrift:
Bland rugmel med salt og peber. Vend fisken heri og steg dem derefter på panden 4-5 på hver side.

Serveres med Persillesauce og kogte kartofler.


karakterer:
Opskriften er vist 18496 gange,
og udskrevet 297 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

inge skelvig  -  2008-06-05 10:11:16
smager fantastisk dejligt med tyttebærsyltetøj til og frisk froft rugbrød