Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rugmels panerede rødspættefileter

Rugmels panerede rødspættefileter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 rødspættefiletter
1 dl.rugmel
1 tsk.salt
1/2 tsk.peber
2 spsk.olie
 
Opskrift:
Bland rugmel med salt og peber. Vend fisken heri og steg dem derefter på panden 4-5 på hver side.

Serveres med Persillesauce og kogte kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (8 stemmer)

Opskriften er vist 17768 gange,
og udskrevet 292 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

inge skelvig  -  2008-06-05 10:11:16
smager fantastisk dejligt med tyttebærsyltetøj til og frisk froft rugbrød