Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rejeroulade II

Rejeroulade II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Berit

Indsendt :




Ingredienser:
 Dejen:
50 g.smør
1 dl.hvedemel
2 dl.mælk
2 dl.kaffefløde el. anden fløde
75 g.hakket spinat (dybfrost optøet)
1 tsk.salt
0.5 tsk.bagepulver
3 æggeblommer
3 æggehvider
 
 Fyld:
1 dl.creme fraiche
1 dl.mayonaise
2 spsk.fintklippet dild
2 spsk.fintklippet purløg
300 g.rejer
 
 Tilbehør:
 Citron
 creme fraiche rørt med forskellige urter efter eget valg
 


Opskrift:

Bag smør og mel sammen i en gryde, spæd med mælk og fløde under piskning og lad det koge sammen et par minutter. Tag gryden af varmen.

Pres al væden ud af spinaten og rør den i gryden sammen med æggeblommer, salt og bagepulver. pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i blandingen.

Fordel massen på smurt bagepapir 30x40 cm med opbøjet kant. Bag dejen ved 200 gr i 20-25 minutter.
Løft bagepapiret med den bagte bund af pladen og lad den afkøle under et fugtigt klæde.


Rør creme fraiche og mayonaise sammen og fordel den på bunden. drys med dild og purløg, gem nogle rejer til pynt og hak resten groft, og fordel dem på bunden, rul den sammen til en roulade. Pak den i folie og sæt den i køleskab et par timer. Skær rouladen i skiver og server med rejer, citron og urtecreme fraiche.

Velbekomme




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12361 gange,
og udskrevet 419 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

[email protected]  -  2008-11-21 10:04:16
dette er en meget dejlig forret og den giver gevindst hvergang