Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Prinsesse cupcakes

Prinsesse cupcakes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 18 stk.
Kager i formRet : Kager i form - Cupcakes

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : kornille

Indsendt :


Prinsesse cupcakes, billede 4 Prinsesse cupcakes, billede 1 Prinsesse cupcakes, billede 2 Prinsesse cupcakes, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
225 gram Smør. usaltet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
225 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
225 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 stk. Vanille ekstrakt
   
  Glasur:
375 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
225 gram Smør. usaltet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Rød frugtfarve
   
Sølvkugler (Krymmel)
   


Opskrift:

Varm ovnen op til 175 grader C. alm. ovn.
Læg 18 papirforme i muffinsforme.

Rør alle ingredienser til kagerne sammen i en stor skål med en elektrisk håndmikser, til dejen er glat og bleg- det tager ca 2-3 min.

Fordel dejen i papirformene.
Bag kagerne i 20 min.
Tag formene ud af ovnen og lad dem køle af i 5 min.

Løft papirformene op af formene og lad kagerne køle af på en rist.

Lav glasur:
Rør flormelis, smør, og salt sammen i en skål med en elektrisk håndmikser, til det er glat. tilsæt et par dråber frugtfarve og bland godt.
Smør glasuren på kagerne og drys med sølvkugler.

Tips:

Opbevar kagerne uden glasur i en lufttæt beholder i op til 3 dage, eller frys dem ned i op til 3 måneder.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (125 stemmer)

Opskriften er vist 179915 gange,
og udskrevet 1553 gange.


Energi:
KJ total 29081 (6924 kcal)
KJ pr. stk. 1615 (384 kcal)
Vægt ialt 1567 gram
Vægt pr. stk. 87 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1855 KJ (441 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 25.7 gram
Kulhydrat 49.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2017-06-23 00:16:45
Det var et retig God opskrift Men glasur har Ikke nok smag. Måske skal da os lidt mælk im fordi den er lidt tøret


Ylfa  -  2017-03-02 10:51:53
Jeg elsker denne opskrift fordi den er så let at lave og smager meget fint❤️😱


RoseogMor  -  2016-01-23 20:30:54
Dejlig opskrift, vi brugte den som en grundopskrift. Vi kom hakket chokolade og kokusmel i noget af dejen og revet marcipan og citron i resten af dejen, det smagte fantastisk.


Amalie  -  2015-12-31 11:27:31
Prøv at bag dem og stik et hule ned i og put poprocks i, det smager super godt og er en sjov ide til nytår!🤗


Mig  -  2015-12-05 12:27:26
Det ville være skønt at prøve😊


Trille Diabelez  -  2015-11-29 10:17:22
Der 2 stk vanilje ekstrakt, er det 2 tsk..??


Lotte  -  2013-10-06 14:47:24
jeg vil gerne lige pointere at hvis man pisker dej med bagepulver med en elpisker, kan man risikere at få en flad dej der ikke vil hæve ;) derfor er det mere normalt at piske smør, sukker og æg og derefter forsigtigt røre tøre indgridienser i ;)


Bageren  -  2013-07-14 20:32:11
Hej :) Jeg glæder mig til st prøve denne opskrift jeg er planer om måske at komme lidt citronsaft i dejen eller i glasuren.


Pigen der elsker cupcakes  -  2013-04-13 20:46:56
Disse cupcakes er gode og man kan proppe forskellige frugter eller chocolade stykker i


MIG!  -  2012-10-18 10:55:28
Kan man evt. bruge vanilie pulver istedet for ekstrakt?


Mig!  -  2012-03-29 16:06:04
Hvad er tyl? De ser rigtige lækre ud! Glæder mig til at lave dem! :)


Mig..:b  -  2012-03-19 18:04:15
De skal have lidt mere i ovnen end hvad der står.. :)


louise-2sej  -  2012-02-28 20:33:15
hvis det skal ligne en prof. cupcake kan man bruge en 1m tyl, så ligner det mere en cupcake.


Ananasen  -  2011-11-09 15:14:50
DE SMAGER VILDT GODT Har lige bage dem med kakao i cremen MUMS siger jeg bare :D:D


---------  -  2011-09-08 20:11:21
De smager så godt. Kan kun anbefale dem:-)


Carina Aalborg  -  2011-06-05 18:22:46
Man behøves altså ikke lave glasur på den måde der her er beskrevet. Man kan sagtens nøjes med at lave det på den gode gammeldags måde som er ligeså god, bedre hvis jeg selv skal sige det .


Katrine Damgaard  -  2011-05-21 12:46:24
Rigtig lækre cupcakes:) Bagte dem til min datters 8 års fødselsdag og ungerne var ville med dem !


  -  2011-03-31 18:37:15
God opskrift. Smager godt! (:


  -  2011-03-31 13:36:06
Er det tilladt at lægge opskrifter fra en bog ind på siden?


Spørgsmåls tegnet?  -  2011-02-22 13:44:23
??? Leder efter nogle gode kommentare? :-))) Nogle som har smagt disse cupcakes? MVH. Spørgsmåls tegnet. :o))


Louise  -  2011-02-09 11:40:44
Man kan vel også putte chokoladestykker, nødder, banan eller hvad man nu har lyst til i?


  -  2010-09-30 22:00:50
ekstrakt og essens er flydende. dvs. vaniljeekstrakt/essens er koncentreret, flydende vanilje


  -  2010-06-21 16:44:32
ekstrakt er det man også kalder essens


  -  2010-06-07 16:59:54
Hvad er ekstrakt?


The girls  -  2010-04-26 13:59:46
Vi glæder os meget til at smage dem! Håber at de er gode :)


  -  2010-03-02 14:45:43
Ja det kan sagtens laves med almendelig smør, og man kan sagtens bruge vanilje sukker, jeg plejer at putte rigtig meget i for det får god kraftig smag


  -  2009-11-22 00:05:00
Gør det noget hvis man laver dem med saltet smør?? Og kan man bruge vaniliesukker i stedet for ekstrakt?