græskarkød uden kerner og skræl500 g. græskarkød uden kerner og skræl
1
løg 1 løg
7
dl.
grønsagsbouillion7 dl. grønsagsbouillion
1
dl.
fløde1 dl. fløde
salt salt
peber peber
100
g.
bacon i tern100 g. bacon i tern
2
gullerødder2 gullerødder
Opskrift:
skær græskarkødet i tern og løg i både. kog det i bouillion ca. 20 minutter. blend suppen og tilsæt fløde. smag suppen til med salt og peber og stil den koldt. steg bacon sprødt på en tør pande og afdryp den den på et stykke køkkenrulle. kasse´r stegefedtet.riv gullerødderne groft og svits dem et par minutter på et tør pande. de må ikke blive bløde. server suppen kold med gullerødder bacon og brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 13946 gange, og udskrevet 343 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider