Græskarsuppe med bacon 02

Græskarsuppe med bacon 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Græskar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.græskarkød uden kerner og skræl
1 løg
7 dl.grønsagsbouillion
1 dl.fløde
 salt
 peber
100 g.bacon i tern
2 gulerødder
 
Opskrift:
skær græskarkødet i tern og løg i både. kog det i bouillion ca. 20 minutter. blend suppen og tilsæt fløde. smag suppen til med salt og peber og stil den koldt. steg bacon sprødt på en tør pande og afdryp den den på et stykke køkkenrulle. kasse´r stegefedtet.riv gullerødderne groft og svits dem et par minutter på et tør pande. de må ikke blive bløde. server suppen kold med gullerødder bacon og brød.


karakterer:
Opskriften er vist 14185 gange,
og udskrevet 346 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu