Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græskarsuppe med bacon 02

Græskarsuppe med bacon 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Græskar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.græskarkød uden kerner og skræl
1 løg
7 dl.grønsagsbouillion
1 dl.fløde
 salt
 peber
100 g.bacon i tern
2 gullerødder
 


Opskrift:

skær græskarkødet i tern og løg i både. kog det i bouillion ca. 20 minutter. blend suppen og tilsæt fløde. smag suppen til med salt og peber og stil den koldt. steg bacon sprødt på en tør pande og afdryp den den på et stykke køkkenrulle. kasse´r stegefedtet.riv gullerødderne groft og svits dem et par minutter på et tør pande. de må ikke blive bløde. server suppen kold med gullerødder bacon og brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13078 gange,
og udskrevet 312 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu