Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Citron og kanelis med syltede pærer

Citron og kanelis med syltede pærer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Isen:
2 æg
2 æggeblommer
100 g.sukker
5 dl.piskefløde
2 citroner saft og fintrevet skal heraf
0.5-1 spsk.kanel efter smag
 
 pærer:
4 pærer
150 g.sukker
7,5 dl.vand
0.5 citron
0.5 kanelstang
 


Opskrift:

Isen:
Æggene og de to ekstra blommer piskes meget grundigt med sukkeret, til det er lyst og luftigt (brug elpisker). Fløden piskes til let skum, som vendes i æggeblandingen. Blandingen smages til med citronsaft, revet skal samt kanel.

Fordeles i små portionsforme og fryses.

Pærer:
Pærerne skrælles og kernehuse stikkes ud. De kommes i en kasserolle med vand, sukker, citron og kanel. Koger op og simrer i ca. 7-10 minutter. Lad pærerne trække i lagen, til de er afkølede.

Ved servering vendes isen ud og serveres med de hele pærer. Evt. kan der pyntes med blade af citronmelisse.

Tips:

Æg og sukker til isen skal piskes, til sukkeret er helt opløst. Det går lidt hurtigere, hvis massen piskes i en skål over varmt vand.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13434 gange,
og udskrevet 298 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu