Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Champignon med hvidløg-creme fraiche

Champignon med hvidløg-creme fraiche, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Orby

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.champignon
0.5 bøttecreme fraiche 9%
5-7 fedhvidløg
 


Opskrift:

pil stilken af alle champignonerne, og fjern/skyl jord af.
Fjern skallen og pres hvidløgene ned i cremefraichen, smag på den, pres evt. lidt mere hvidløg i.
læg en klat hvid-fraiche i hullet af champignonen og servér.


Tips:

Bruges som en lille appetit vækker.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8514 gange,
og udskrevet 97 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-01-07 17:42:22
PRØV MED 3-4 HVIDLØGSFED I STEDET OG LIDT SALT OG PEBER FOR ELLERS KAN MAN JO LIGE SÅ GODT SPISE HVIDLØGSFEDENE ALENE FOR MED DET ANTAL DER ER SKREVET SÅ KAN MAN ALLIGEVEL IKKE SMAGE ANDET.