Skær gulerødderne i lange skrå stykker. Forårsløg og asparges skæres i ca. 5 cm stykker på skrå. Spidskålen skæres i kvarte, stokken skæres ud og kålen snittes.
Varm olien op i en sauterpande og sauter først gulerødderne et par minutter før de øvrige grønsager tilsættes. Sauter 4-5 minutter til grønsagerne er møre, men stadig har bid.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 13033 gange, og udskrevet 192 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider