Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Saltsyltede citroner

Saltsyltede citroner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.salt
3 stængler kanel
 et par nelliker
 evt.lidt laurbærblade
 


Opskrift:

Skold sylteglasset omhyggeligt også låget.

Skær to dybe snit i hver citron fra top til bund dog uden at skære helt igennem, citronerne skal hænge sammen i bunden. Fyld hver citron med så meget salt som der kan være i snittene. Læg citronerne ned i glasset og tryk dem lidt sammen, kom krydderier ved, riv skallen af to nye citroner og kom den ned i glasset sammen med saften fra de samme citroner. Hæld kogende vand over, så det dækker og luk glasset til. Stil glasset i køleskabet, og lad det stå mindst 4-5 uger. Ryst glasset indimellem.

Kan bruges i mange forskellige gryde- eller ovnretter, er bla. Meget velsmagende sammen med lam og tomat, spidskommen stødt koriander og kanel.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7467 gange,
og udskrevet 159 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

den bløde mand  -  2010-11-04 18:17:22
fedt... syltede citroner uden citroner :-)


Anders  -  2009-02-03 17:46:29
Undskyld hvor mange citroner siger du ?