syltede pærer med lage0.5 ds. syltede pærer med lage
1
ds.
kokosmælk1 ds. kokosmælk
1
skalotteløg1 skalotteløg
5
dl.
hønsebouillon5 dl. hønsebouillon
Karry Karry
Chili Chili
Salt Salt
Opskrift:
Tomat, pære, løg og kokosmælk koges sammen i ca. 1/2 time og blendes derefter med en stavblender.
Hønsebouillonen tilsættes og suppen bringes i kog. Smag til med karry, chili og salt.
Tips:
Der kan med fordel bruges en god rød karrypasta som erstatning for eller som supplement til chilien og karryen.
Suppen serveres med brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(5 stemmer)
Opskriften er vist 7557 gange, og udskrevet 186 gange.
Kommentarer
Ditte - 2008-04-16 09:36:39 Denne suppe er virkelig nem og overraskende god, specielt til natmad eller som en let aftensmad ovenpå en stor frokost.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider