Asparges med parmesan (Asparagi alla parmigiana)

Asparges med parmesan (Asparagi alla parmigiana), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :
Asparges med parmesan (Asparagi alla parmigiana), billede 4 Asparges med parmesan (Asparagi alla parmigiana), billede 1 Asparges med parmesan (Asparagi alla parmigiana), billede 2 Asparges med parmesan (Asparagi alla parmigiana), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.grønne asparges
 
80 g.parmesan friskrevet
25 g.smør
 salt
 
Opskrift:
Knæk eller skær den træet ende af aspargesene og skyld dem godt. Kog aspargesene i 7 minutter i letsaltet vand.

Hæld vandet fra og dup dem forsigtigt tørre. Arranger dem med spidserne indad på et varmt serveringsfad og drys parmesan over.

Smelt smørret, krydr med lidt salt og peber og hæld det over aspargesene. Server straks





karakterer:
Opskriften er vist 45059 gange,
og udskrevet 501 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-01-12 21:13:30
Den opskrifte ser god ud