Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Asparges med parmesan (Asparagi alla parmigiana)

Asparges med parmesan (Asparagi alla parmigiana), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :


Asparges med parmesan (Asparagi alla parmigiana), billede 4 Asparges med parmesan (Asparagi alla parmigiana), billede 1 Asparges med parmesan (Asparagi alla parmigiana), billede 2 Asparges med parmesan (Asparagi alla parmigiana), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.grønne asparges
 
80 g.parmesan friskrevet
25 g.smør
 salt
 


Opskrift:

Knæk eller skær den træde ende af aspargsene og skyld dem godt. Kog aspargesene i 7 minutter i letsaltet vand.

Hæld vandet fra og dup dem forsigtigt tørre. Arranger dem med spidserne indad på et varmt serveringsfad og drys parmesan over.

Smelt smørret, krydr med lidt salt og peber og hæld det over aspargesene. Server straks







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 38853 gange,
og udskrevet 420 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Charles Siger Holde  -  2013-01-12 21:13:30
Den opskrifte ser god ud