Asparges med parmesan (Asparagi alla parmigiana)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Knæk eller skær den træet ende af aspargesene og skyld dem godt. Kog aspargesene i 7 minutter i letsaltet vand.
Hæld vandet fra og dup dem forsigtigt tørre. Arranger dem med spidserne indad på et varmt serveringsfad og drys parmesan over. Smelt smørret, krydr med lidt salt og peber og hæld det over aspargesene. Server straks |
|
Opskriften er vist 45059 gange,
og udskrevet 501 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Charles Siger Holde - 2013-01-12 21:13:30 Den opskrifte ser god ud |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne