Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Glaseret berberiandebryst med rösti

Glaseret berberiandebryst med rösti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : And - Berberiand

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Glaseret berberiandebryst med rösti, billede 4 Glaseret berberiandebryst med rösti, billede 1 Glaseret berberiandebryst med rösti, billede 2 Glaseret berberiandebryst med rösti, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2-3 berberiandebryster
500 g.kartofler
4 spsk.acaciehonning
2 storegulerødder
1 rodselleri
2 pastinakker
2-3 dl.hønsebouillon
 salt
 peber
 smør
 persille
 maizena
 friske krydderurter
 
Opskrift:
Rids skindet på andebrysterne, og der krydres med salt og peber. Steg dem i ovnen i 10 minutter ved 180 grader C. alm. ovn.

Smør skindsiden med honning og giv dem så 5 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Derefter skal de hvile indpakket i 20 minutter.

Snit grønsagerne groft og rist dem på en varm pande til de tager farve og tilsæt derpå hønsebouillon. Tag derpå grønsagerne op og saucen tilsættes væden fra anden og friskhakket persille. Jævn med lidt maizena. Rodfrugterne serveres som tilbehør.

Lav röstien ved at rive kartoflerne groft. Skyl kartoflerne og vrid væden fra i et viskestykke. Smelt lidt smør på en pande og steg en "pandekage" gylden på begge sider. Tilsæt evt. friske krydderurter efter eget valg.

Andebryster serveres i tynde skiver.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (15 stemmer)

Opskriften er vist 59925 gange,
og udskrevet 2071 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kiss  -  2010-09-13 16:08:48
Jeg mangler at vide hvor mange personer denne ret er til. Hvor mange gram andebryst pr. person Ellers er den dødlækker

Christian  -  2009-12-21 17:40:26
Prøv og hør allesammen.. Det er utrolig ligegyldigt om det hedder bryst eller bryster.. ANDEPATTER, længere er den ikke ;) OG hold kæft hvor smager det godt :D 300g til mig alene! Hell Yeah det er godt.. og så er det en helvedes masse proteiner i, og det er super godt for træningen.. alt i alt en VIRKELIG god ret!

Bjørn  -  2008-12-14 12:33:06
Hvor er det dog ligegyldigt at diskutere. Alle ved vel hvad det drejer sig om. super lækker ret.

Helle  -  2008-05-27 19:10:48
Jeg er enig i, at der ikke er tale om bryster. Lad os i stedet kalde det aktuelle stykke kød for et bryststykke, som i flertal bliver til bryststykker. I øvrigt er jeg rigtig tilfreds med resultatet af ovenstående opskrift. Har fulgt den fuldstændigt.

  -  2008-02-26 12:56:20
man tager 2 stk. andebryst , ikke bryster. v.h. EA

Kai Røjgard  -  2008-01-19 17:18:35
Det hedder et bryst og to bryster - BASTA - man kan da ikke sige/skrive - "man tager 2 andebryst"

ruth.christoffersen  -  2008-01-05 19:11:18
det hedder altså ikke 'andebryster'. Kvinder har bryster til at amme med (bl.a.) du siger jo heller ikke oksebryster - vel!?! - altså - et andebryst, 2 stk. andebryst osv. Det bliver jo ikke mere rigtigt af at blive gentaget forkert! - Men - opskriften er super god! Mvh Ruth

jpsj  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg brugte hvad jeg havde, rosenkålblade, brocoli, selleri og jordskogger, ellers opskriften punktlig, det blev en uovertruffen succes

Yvonne  -  0000-00-00 00:00:00
Meget lækker, dog grillede jeg brystet 5 min. lige inden det skulle spises.