Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fersken suppe

Fersken suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Højtoften

Indsendt :





Ingredienser:
50 g.fedtstof
2 fedhvidløg
200 g.hakkede løg
200 g.bacon i tern
2 tsk.karry
2 terninger grøntsagsbouillon
4 dl.vand
1 ds.hakkede tomater
2 dl.fløde
1 ds.ferskner
 salt
 peber
 


Opskrift:

Bacon, løg og hvidløg brunes med fedtstof i gryden. Karry, hakkede tomater, bouillon, fløde, salt og peber tilsættes og suppen koges sammen. Halvdelen af ferskerne blendes og hældes i suppen. Resten skæres i små stykker og tilsættes kort før servering.

Tips:

En super lækker ret, der er meget let og hurtig at tilberede. Den kan sagtens laves dagen før og er altid en succes :-)







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (31 stemmer)

Opskriften er vist 53022 gange,
og udskrevet 1801 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mai-Britt Bøgholm  -  2018-01-09 12:11:31
Den smager så englene synger. Dem, der ikke har prøvet endnu ved ikke, hvad de går glip af. Mums


Henrik Sonnichsen  -  2017-09-25 22:04:57
Dejlig suppe, godt krydret og meget smagfuld.


Dorris Smedegaard   -  2015-12-15 10:10:30
5 stjerner


Matias Gryderet  -  2011-10-24 11:05:12
Jeg synes, at der godt kunne komme lidt mere fløde i suppen....


Annett  -  2011-10-19 13:19:32
Fantastisk opskrift. Det er stort set det eneste jeg laver til aftensmad :-)