Bacon, løg og hvidløg brunes med fedtstof i gryden. Karry, hakkede tomater, bouillon, fløde, salt og peber tilsættes og suppen koges sammen. Halvdelen af ferskerne blendes og hældes i suppen. Resten skæres i små stykker og tilsættes kort før servering.
Tips:
En super lækker ret, der er meget let og hurtig at tilberede. Den kan sagtens laves dagen før og er altid en succes :-)
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(44 stemmer)
Opskriften er vist 58950 gange, og udskrevet 1926 gange.
Kommentarer
Emma - 2020-01-23 16:06:21 God ret da min mor hørte da jeg sagde fersken suppe sagde hun ad men da hun smagte det var det virkelig lækkert
Charlotte - 2019-12-04 17:26:25 Kan den fryses?
Mai-Britt Bøgholm - 2018-01-09 12:11:31 Den smager så englene synger. Dem, der ikke har prøvet endnu ved ikke, hvad de går glip af. Mums
Henrik Sonnichsen - 2017-09-25 22:04:57 Dejlig suppe, godt krydret og meget smagfuld.