smør eller margarine1.5 spsk. smør eller margarine
Pynt: Pynt:
Kokosmel Kokosmel
Opskrift:
1. Rør fedtstof og sukker sammen. Kom æggeblommerne i, en ad gangen.
2. Bland mel, kokosmel, kakao og bagepulver og rør det i skiftevis med fløden.
3. Pisk æggehviderne, ikke alt for stive og vend dem i dejen. Hæld denne i en velsmurt bradepande, 20x30 cm, og bag ved god varme, 200 grader, i ca. 35 minutter.
Glasur:
1. Bring vand i kog, tilsæt sukker og kakao, pisk glasuren jævn og lad den koge i ca. 10 min. eller til den er sej og tyktflydende.
2. Lad glasuren køle lidt af, rør vanille og det kolde fedtstof i og hæld den over den afkølede kage. Drys med kokosmel og skær kagen i snitter på 3x6 cm.
Tips:
Arbejdstid: ca. 25 min.
Bagetid: ca. 35 min. + afkøling
Kogetid glasur: ca. 10 min.
Bradepande: 20x30x4 cm.
Tips: Glasuren kan byttes ud med 150 g smeltet chokolade.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(5 stemmer)
Opskriften er vist 18597 gange, og udskrevet 388 gange.
Kommentarer
- 2009-06-23 18:27:26 mums den er bare god. helt klart en kage som laves igen mums
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider