Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Annes Lynboller

Annes Lynboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anne

Indsendt :





Ingredienser:
75 g.smeltet margarine
3.5 dl.mælk
75 g.gær
50 g.sukker
0.5 tsk.salt
600 g.hvedemel
 


Opskrift:

Smelt margarinen med halvdelen af mælken. Lad det køle af. Kom resten af mælken i for at fremme afkølingen. Opløs gæren i blandingen, når den har håndtemperatur. Kom resten i.
Form dejen til boller med det samme.
Lad dem hæve i 30 min.
Pensles med æg eller mælk.
Kom bollerne i en kold ovn og lad dem bage ved 200 grader i ca. 30 min.

Tips:

Dejen kan også bruges til pølsehorn. Samme fremgangsmåde, men dejen formes ikke til boller, men pølsehorn. Se også "Annes grove lynboller" for en grovere opskrift, der mætter meget.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Lynboller



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (24 stemmer)

Opskriften er vist 35759 gange,
og udskrevet 849 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Malle  -  2013-08-25 12:05:09
Super god opskrift, jeg fik 16 ud af dem.


Maja  -  2013-03-18 18:24:00
Så hurtige er de altså heller ikke hvad siger i. De smager da godt


Nordfyn  -  2011-07-28 18:47:41
Du super lækre :D


KJ - 20011-06-04  -  2011-04-15 18:01:00
Det er en super god opskrift, jeg fik 11 boller af portionen.


Isabella  -  2011-03-23 20:30:48
Super gode boller! :-) meget nemme at lave :o)


  -  2010-07-02 13:05:08
Super duper lækre boller!!! jeg lavede dem med min lillebror og han elskede dem bare! De er næsten blevet tradition herhjemme!" Vi SKAL bare have flere af Annes Lynboller Mads"


kasper  -  2009-10-15 08:58:52
de smager lækkert og så er de lyn hurtig at lave uhm...(-:


Torben j  -  2009-04-10 09:17:10
brugte kun 2/3 gær og tilsatte 100 gr havregryn, 1 tsk kardemomme og 2 håndfulde solsikkekerner. Det var guf. Bagte dem i forvarmet ovn på 200 grader i 15 min. store og luftige boller til morgenmaden.


  -  2009-03-13 20:01:32
en flot stor bolle.men meget tung og kedelig i smagen


Mettea  -  2009-02-26 14:54:09
Rigtig gode og nemme boller, jeg sparede meget på margarinen og de blev rigtig gode alligevel


tanja  -  2009-02-08 19:43:26
okay boller. supl. med 100 g. havregryn for at gøre dem lidt mere fyldige. synes dog man kunne smage gæren igennem, hvilket jeg ikke finder så lækkert. men gode var de. ungerne elskede dem:-)


  -  2008-07-02 11:44:35
fik 12 boller ud af en potion, og var rigtig nem og hurtig at slå sammen. Glæder mig til at smage.


M  -  2008-06-24 21:49:38
det er en super god og nem opskrift.. jeg har prøvet at komme solsikke kerner i, det er denne dej også super god til..


Ea  -  2008-05-02 15:40:41
hvor mange boller bliver dér ca.??