Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Wiener-æblerulle

Wiener-æblerulle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Dej:
50 g.smør eller margarine
50 g.sukker
1 æg
1-2 spsk.mælk
200 g.hvedemel
1 strøget tsk. bagepulver
 
 Fyld:
1 spsk.smeltet smør
2 spsk.sukker
4 mellemstore æbler
2 spsk.rasp
2 spsk.små rosiner
 kanel
 revet citronskal
 
Opskrift:
Til dejen røres smør, sukker og æg. Mælken røres i og til sidst melet og bagepulveret. Kom melet i lidt efter lidt. Dejen æltes igennem. Rulles ret tyndt ud til en stor flade (evt. er det lettere at gøre dette på et melet stykke papir).

Hele dejen pensles med halvsmeltet smør. Herover drysses tyndtsnittede, rå æbler (skal og kernehus fjernes). Sukker, rasp, revet citronskal, rosiner og kanel drysses over.

Dejen rulles sammen, ret stramt, ligesom en roulade. Lægges på sammenføjningen over på en smurt plade. Rullen pensles med fløde. Drysses med sukker, evt. kanel og snittede mandler.

Bages ved 225 grader C i 30 minutter. Rullen skal helst afsvales lidt på pladen, inden den serveres udskåret i skiver.

En udmærket dessertkage evt. med flødeskum til.

Tips:

216

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3758 gange,
og udskrevet 75 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu