Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fløjlsblød Græskarsuppe

Fløjlsblød Græskarsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Græskar

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ulrik Kjerulff

Indsendt :





Ingredienser:
 Grøntsagsfond:
1-2 porrer
0.25 knoldselleri
2 gulerødder
1 løg
 Andre grøntsager du måtte have i huset som rød pberfrugt champignon pastinak fennikel - det giver alt sammen smag.
 
1 mellemstort græskar gerne hokkaido
 fløde
 


Opskrift:

Grøntsager skylles og skæres groft ud. Svits dem let i en stor gryde og hæld vand til det dækker.
Lad det hele simre i ca. en time
Bag i mellemtiden græskarret i ovnen ved 200 grader i ca. 45 minutter. Del græskarret og tag kernene ud med en spiseske. Skræl forsigtig skalln af køddet eller skrab det ud med en ske, konsistensen skal gerne være meget blød.
Si grøntsgerne fra fonden, lad nogle blive tilbage hvis du ønsker en lidt tykkere suppe. Kom fond og græskarkød i en blender og blend til alle klumper er væk.
Kog det forsigtigt op og tilsæt fløde efter eget ønske.
Smag til med salt og peber.


Tips:

Suppen er relativ sød i smagen pga græskarret, man kan evt smage til med oksebouillon for at få en mere kraftig smag. Suppen kan også justeres med cognac eller hvidvin - alt efter hvilken smag man ønsker. Server gerne med bød og måske et strejf af trøffelolie.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (7 stemmer)

Opskriften er vist 14326 gange,
og udskrevet 341 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

gudrun  -  2008-10-26 11:41:03
Kog et kraftben med, eller kog det først. Det giver en dejlig fyldig smag til suppen