Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget Whiskysauce

Røget Whiskysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ulrik Kjerulff

Indsendt :





Ingredienser:
1-2 skalotteløg eller 1 rødløg
1 spsk.olivenolie
1 dl.røget whisky f.eks Laphroaig/Ardbeg/Lagavulin
2.5 dl.piskefløde
 Okse eller kalvefond
 


Opskrift:

Løgene hakkes så fint som muligt og svitses kort i den opvarmede olie. Før løgene tager for meget farve kommmes whiskyen på. Hvis man ikke bryder sig for meget om den sprittede smag kan man på dette tidspunkt brænde alkoholen af, ved at flambere den, derved opnåes også en lidt sødere smag.
Tilsæt piskefløden og juster smagen med fond.
Lad saucen koge ind til en passende konsistens.

Tips:

Saucen passer glimrende til en rød oksebøf, men kan også sagtens bruges som pastasuce.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5204 gange,
og udskrevet 81 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu