Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jernbaneskinner

Jernbaneskinner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :





Ingredienser:
 Dej:
125 g.smør
125 g.sukker
1 æg
0.5 tsk.hjortetaksalt
300 g.hvedemel
 
 Skinnerne ovenpå:
1 æggehvide
125 g.flormelis
125 g.kokosmel
 


Opskrift:

Pisk smør, sukker og og godt sammen. Vend mel og hjortetaksalt godt i.

Vi rullede dejen til pølser ca. 1 cm tykke som vi trykkede flade ca. 0.5 cm. hvorefter vi skar dem i 5 cm. længde.
Bages ved 200 grader C. alm. ovn næst øverste rille 10-11 minutter.


Nu er spørgsmålet så med fyldet, det blev en lidt uformlig masse som ikke kunne sprøjtes på, men hvad skal det så ???

I en anden opskrift på jernbanebrød skal dejen rulles ud til en plade ca. 0.5 cm i tykkelsen, denne skæres i "stænger" ca. 5 cm brede hvorpå der skal smøres syltetøj, og ude i hver side skal lægges en stribe makronmasse hvorefter de skal ind og bages, lige efter bagning skæres de i 2 cm stykker.


Det var meget tekst og mange mål, men måske nogen kender mere til denne opskrift ???




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2800 gange,
og udskrevet 59 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Inger  -  2018-11-08 19:30:08
Jeg vil gerne give opskriften jernbaneskinner 5 stjerner Min svigermor lavede dem altid. Det skal lige siges jeg vil rigtig rigtig gerne have kokos. Kokosmassen skal på kagene. inden de bages


Inger  -  2018-11-08 19:21:08
Pynten skal på før bagning.


  -  2012-12-16 14:23:43
Jeg mangler en fremgangsmåde... Hvornår skal kagerne pyntes, før eller efter at de er bagt..?