Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rosenkåls råkost

Rosenkåls råkost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Rosenkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tina

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.Rosenkål
4-5 Gullerødder
3 Æbler
 
 Dressing:
0.5 dl.Tidselolie
 Citronsaft ca ½ presset citron eller efter smag
 Urtesalt efter smag
 Severes med tørristede solsikkekerner
 


Opskrift:

Rosenkålen renses ( kun de yderste dækblade fjernes )
Gullerrødder vaskes skrælles og skæres i mindre stykker ca 5 cm
Æblerne skæres i kvarte og kernehuset fjernes ( må gerne have skræl på )
Det hele kommes i foodprocesser køres med kniv til ensartet masse et kort øjeblik
Dressingen blandes og hældes over
Solsikkekerner ristes på tør pande og severes til

Tips:

Børnevenligt tilbehør




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6193 gange,
og udskrevet 121 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anita 18/10-2010  -  2010-10-19 16:26:04
Dejlig salat, let at lave - smager godt. Sprang dressingen over og kom appelsinjuci på i stedet.