Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rosenkåls råkost

Rosenkåls råkost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Rosenkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tina

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.Rosenkål
4-5 Gullerødder
3 Æbler
 
 Dressing:
0.5 dl.Tidselolie
 Citronsaft ca ½ presset citron eller efter smag
 Urtesalt efter smag
 Severes med tørristede solsikkekerner
 
Opskrift:
Rosenkålen renses ( kun de yderste dækblade fjernes )
Gullerrødder vaskes skrælles og skæres i mindre stykker ca 5 cm
Æblerne skæres i kvarte og kernehuset fjernes ( må gerne have skræl på )
Det hele kommes i foodprocesser køres med kniv til ensartet masse et kort øjeblik
Dressingen blandes og hældes over
Solsikkekerner ristes på tør pande og severes til

Tips:

Børnevenligt tilbehør

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6451 gange,
og udskrevet 138 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Anita 18/10-2010  -  2010-10-19 16:26:04
Dejlig salat, let at lave - smager godt. Sprang dressingen over og kom appelsinjuci på i stedet.