Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Fastelavnsboller med fyld

Fastelavnsboller med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 12 stk.
KagerRet : Kager

Hovedingrediens : Mel

HvedemelUkendt oprindelseslandIndsendt af : natasha

Indsendt :


Fastelavnsboller med fyld, billede 4 Fastelavnsboller med fyld, billede 1 Fastelavnsboller med fyld, billede 2 Fastelavnsboller med fyld, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
125 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Kardemomme, stødt
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
35 gram Gær
1 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
  Fyld (kagecreme)
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
  Pensling:
Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Pynt:
Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   


Opskrift:

Fastelavnsbollerne:
Magarine hakkes i melet, krydderier og æg tilsættes.

Gær udrørt i mælk tilsættes
Alt æltes godt sammen, rulles ud i 1 cm's tykkelse.

Dejpladen skæres ud i 12 firkanter, en klat fyld lægges på hver.
Hjørnerne bøjes ind over fyldet og samles på en plade ( bagepapir)med samlingerne på bollerne nedad.
Hæver i ca 30 min et lunt sted tildækket.

Pensl dem med æg og sæt dem midt i ovnen på 250 grader C. alm. ovn i 12 min
drys med flormeles og afkøl på rist.

Kagecreme:
pisk æg, sukker , maizena sammen i kold gryde, tilsæt mælken.
Bring i kog, pisk hele tiden, og kog igennem et par min.
pisk af og til under afkølingen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 20273 gange,
og udskrevet 393 gange.


Energi:
KJ total 10523 (2505 kcal)
KJ pr. stk. 876 (208 kcal)
Vægt ialt 942 gram
Vægt pr. stk. 78 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1117 KJ (265 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 13.8 gram
Kulhydrat 30.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Iben Nielsby Christensen  -  2012-02-24 18:28:56
Super lækker opskrift! Kan snildt bruges når børnbørnene kommer på visit! Ungerne er jo vilde med det stads ;-) Kan kun give gode anmeldelser herfra, så bare kom igang med bagningen! Kærlig hilsen Iben Nielsby Christensen (mormor til 4 på 1, 2, 1/2 og 4 - ungerne hedder Bertha, Alfred, Salle og Rikke :) ) God dag alle andre tanter!