durumhvedemel eller hvedemel1 dl. durumhvedemel eller hvedemel
5.5
dl.
hvedemel5.5 dl. hvedemel
Fyld: Fyld:
75
g.
kogt røget skinke i tynde strimler eller skiver75 g. kogt røget skinke i tynde strimler eller skiver
0.75
dl.
tomatpuré0.75 dl. tomatpuré
50
g.
revet gratineringsost eller anden mild ost50 g. revet gratineringsost eller anden mild ost
2-3
tsk.
tørret oregano 2-3 tsk. tørret oregano
Opskrift:
Udrør gæren i vandet i en stor skål.
Kom olie, salt, grahamsmel og durumhvedemel i.
Tilsæt ca. 3 dl. af hvedemelet.
Tag dejen ud på bordet og tilsæt resten af melet. Ælt dejen godt sammen.
Kom dejen op i skålen igen og læg et viskestykke over. Lad dejen stå og hæve et lunt sted i ca. 1 time.
Tag dejen ud på bordet og del den i 12-14 stykker. Rul dem til kugler og tryk dem til 1 cm. flade cirkler. Sæt foccaciaerne på bagepapir på en bageplade.
Tænd ovnen på 250 g.
Lad foccaciaerne efterhæve ca. 15 minutter.
Hvis der bruges skinke i skiver skæres det ud i tynde, korte strimler. Tryk små fordybninger i dejen med fingrene. Smør tomatpuré på. Fordel skinken over. Drys med ost og oregano.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(9 stemmer)
Opskriften er vist 20747 gange, og udskrevet 630 gange.
Kommentarer
jena - 2010-11-25 20:19:46 jeg kan godt anbefale dem de er gode
GJ - 2010-08-29 22:04:18 Slet ikke de fuccaciaboller jeg kender fra bageren... Skuffende :-( Kedelige
Nicklas skole - 2010-05-20 11:01:54 vi tror de bliver rigtig gode fordi vi skal bruge dem til en opgave i hjemkundskab
- 2009-03-26 16:21:11 Vi har bagt dem. Vi gav dem ca. 12 minutter ;)
De er goe´
Marianne - 2008-06-13 15:48:43 Hvor længe skal de ha?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider