Pres hvidløget ned i hvidvinen og smag til med salt og peber. Læg rejer og muslinger i en skål og hæld marinaden over. Stil i køleskab og lad det trække minimum 2 timer. Kog pastaen al dente, dryp af og lad køle. Snit romainesalaten i fine strimler. Halver rødløget og skær i tynde skiver. Hak de soltørrede tomater i strimler. Riv basilikumbladene let. Bland alle ingredienserne i en skål sammen med marinaden. Riv parmesan hen over pastasalaten. Server eventuel med godt italiensk brød til.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6358 gange, og udskrevet 143 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider