Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Butterdejsreder med rejefyld

Butterdejsreder med rejefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Gennevievre

Indsendt :





Ingredienser:
8 butterdejsreder el. luksustarteletter
 
 Fyld:
100 g.champignon i skiver
100 g.pillede kogte el. optøede rejer
100 g.asparges i mindre stykker fra dåse eller friske grønne.
1 lille finthakket løg
0.5 dl.tør hvidvin
2 dl.piske- eller madlavningsfløde
 salt
 peber
 Meljævning af maizena og vand eller mælk til tarteletfylds-konsistens
 Evt.frisk dild
 


Opskrift:

Sauter løg og champignon i en lille sauterpande eller gryde. Tilsæt asparges + hvidvin og giv det hele et opkog. Tilsæt herefter fløde og kog et par minutter.
Tilsæt jævning og kog op til passende konsistens. Tilsæt rejer, varm igennem og smag til med salt og peber.
Fyld det færdigbagte butterdejsreder eller de opvarmede tarteletter med rejefyldet pynt evt med frisk dild og server straks.

Tips:

Tips Rederne kan godt bages i forvejen og opvarmes med fyld lige inden servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 15908 gange,
og udskrevet 350 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu