Butterdejsreder med rejefyld

Butterdejsreder med rejefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Gennevievre

Indsendt :     

Ingredienser:
8 butterdejsreder el. luksustarteletter
 
 Fyld:
100 g.champignon i skiver
100 g.pillede kogte el. optøede rejer
100 g.asparges i mindre stykker fra dåse eller friske grønne.
1 lille finthakket løg
0.5 dl.tør hvidvin
2 dl.piske- eller madlavningsfløde
 salt
 peber
 Meljævning af maizena og vand eller mælk til tarteletfylds-konsistens
 Evt.frisk dild
 
Opskrift:
Sauter løg og champignon i en lille sauterpande eller gryde. Tilsæt asparges + hvidvin og giv det hele et opkog. Tilsæt herefter fløde og kog et par minutter.
Tilsæt jævning og kog op til passende konsistens. Tilsæt rejer, varm igennem og smag til med salt og peber.
Fyld det færdigbagte butterdejsreder eller de opvarmede tarteletter med rejefyldet pynt evt med frisk dild og server straks.

Tips:

Tips Rederne kan godt bages i forvejen og opvarmes med fyld lige inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 17599 gange,
og udskrevet 404 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu