Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indbagt hamburgerryg IIII

Indbagt hamburgerryg IIII, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
2.5-3 kg.hamburgerryg
2 gulerødder
2 løg
1 persillerod
 
 Dej:
300 g.hvedemel
150 g.smør
1.5 tsk.salt
1 æg
1 dl.creme fraiche
 
3 spsk.dijonsennep
1 spsk.rasp
1 bundtpersille
 


Opskrift:

Hamburgerryggen deles evt. i to stykker og gives et opkog i koldt vand, sættes over i nyt kogende vand sammen med urter og simrer ca. 1 time. Lad den afkøle helt(dette kan sagtens gøres dagen før).

Hak smør, salt og mel sammen og ælt det hurtigt sammen med æg og creme fraiche. Lad dejen hvile koldt et par timer(kan også laves dagen før).

Persille skylles grundigt og hakkes. Rør sennep og persille sammen. Fjern evt. ben på hamburgerryggen og smør sennepsblandingen over stegen.

Dejen rulles ud i ca. 1 cm. tykkelse, og stegen pakkes ind i dejen. Luk kanterne med en gaffel og skær overskydende dej væk. Brug det evt. til at lave lidt pynteblade eller strimler, der sættes på med æggestrugelse.

Pensl hele kødpakken med æg og bag den i ovnen ved 200 grader C i ca. 30 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 19529 gange,
og udskrevet 432 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad skal man med raspen?


gustafson  -  0000-00-00 00:00:00
lækker til pastasalat