grofthakket mørk chokolade150 g. grofthakket mørk chokolade
100
g.
hasselnødder100 g. hasselnødder
125
g.
usaltet smør stuetemperatur125 g. usaltet smør stuetemperatur
2.5
dl.
sukker2.5 dl. sukker
2
æg str. L2 æg str. L
2.5
dl.
mosede bananer2.5 dl. mosede bananer
2
spsk.
citron- eller appelsinsaft2 spsk. citron- eller appelsinsaft
1
stang vanilie1 stang vanilie
Opskrift:
- Forvarm ovnen på 180 grader.
- Si de første 4 ingredienser sammen i en skål. Bland chokolade og nødder sammen med 1 spsk. af melblandingen i en skål for sig.
- Pisk smøret til en luftig masse. Tilsæt sukkeret gradvist under stadig piskning og pisk æggende - et æg ad gangen - i blandingen. Den mosede banan, citronsaft og vaniliekorn piskes i dejen.
- Kom 1/3 del af dejen i den velsmurte brødform og drys med halvdelen af chokolade/nøddeblandingen. Dæk med en 1/3 mere dejog resten af chokolade/nøddeblandingen. Dæk med resten af dejen og kør en kniv igennem dejen i siksakmønsker for at fordele chokolade/nøddeblandingen.
- Stil formen i midten af den forvarmede ovn i ca. 60 min. til brødet er gennembagt.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 9150 gange, og udskrevet 115 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider