Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bananbrød med chokolade og hasselnødder

Bananbrød med chokolade og hasselnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lollie-PoP

Indsendt :





Ingredienser:
260 g.hvedemel
1 tsk.natron
1 tsk.bagepulver
0.5 tsk.salt
150 g.grofthakket mørk chokolade
100 g.hasselnødder
125 g.usaltet smør stuetemperatur
2.5 dl.sukker
2 æg str. L
2.5 dl.mosede bananer
2 spsk.citron- eller appelsinsaft
1 stang vanilie
 


Opskrift:

- Forvarm ovnen på 180 grader.

- Si de første 4 ingredienser sammen i en skål. Bland chokolade og nødder sammen med 1 spsk. af melblandingen i en skål for sig.

- Pisk smøret til en luftig masse. Tilsæt sukkeret gradvist under stadig piskning og pisk æggende - et æg ad gangen - i blandingen. Den mosede banan, citronsaft og vaniliekorn piskes i dejen.

- Kom 1/3 del af dejen i den velsmurte brødform og drys med halvdelen af chokolade/nøddeblandingen. Dæk med en 1/3 mere dejog resten af chokolade/nøddeblandingen. Dæk med resten af dejen og kør en kniv igennem dejen i siksakmønsker for at fordele chokolade/nøddeblandingen.

- Stil formen i midten af den forvarmede ovn i ca. 60 min. til brødet er gennembagt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 8282 gange,
og udskrevet 82 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu