Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fiskesalat af kogt skrubbe

Fiskesalat af kogt skrubbe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SmørrebrødRet : Smørrebrød - Smørrebrød

Hovedingrediens : FladFisk - Skrubbe

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Hanne

Indsendt :





Ingredienser:
4 skrubber
2 dl.mayonnaise
1 fedhvidløg
1 lille eller halv rødløg
1 spsk.friskpresset citronsaft
 
 Bredbladet persille til pynt (evt. let hakket
 


Opskrift:

Flå og rens skrubberne grundigt og klip finnerne af helt tæt ved fisken

Kog fiskene i let saltet vand med 1 dl hvidvin.

Lad fisken afkøle i vandet.

Taq fiskene op med en hulske og løsn kødet fra benene. Salaten skal være absolut benfri.

Læg fiskekødet i en skål og bland med de øvrige ingredienser. Pynt med persillen og server på groft hjemmebagt rugbrød, som forret med flütes eller brug den som fyld i sandwich.



Tips:

Egnet som alm. pålæg.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (7 stemmer)

Opskriften er vist 8829 gange,
og udskrevet 116 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jørgen Boye  -  2013-08-12 15:50:40
Kan absolut anbefales. Den er blevet en fast del af picnickurven. Tommel op!!