Bredbladet persille til pynt (evt. let hakket Bredbladet persille til pynt (evt. let hakket
Opskrift:
Flå og rens skrubberne grundigt og klip finnerne af helt tæt ved fisken
Kog fiskene i let saltet vand med 1 dl hvidvin.
Lad fisken afkøle i vandet.
Taq fiskene op med en hulske og løsn kødet fra benene. Salaten skal være absolut benfri.
Læg fiskekødet i en skål og bland med de øvrige ingredienser. Pynt med persillen og server på groft hjemmebagt rugbrød, som forret med flütes eller brug den som fyld i sandwich.
Tips:
Egnet som alm. pålæg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(7 stemmer)
Opskriften er vist 9615 gange, og udskrevet 129 gange.
Kommentarer
Jørgen Boye - 2013-08-12 15:50:40 Kan absolut anbefales. Den er blevet en fast del af picnickurven. Tommel op!!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider