Ærtepure
Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg de pillede hvidløgsfed ned i en gryde med kogende vand og kog dem et par minutter. Kom de optøede ærter i og kog det i tre minutter. Kom salt i vandet.
Når ærterne er kogt færdige, hældes ærter og hvidløg i et dørslag og drypper let af. Hældes i en food processor sammen med en god klat smør, en stor spiseskefuld cremefraiche, salt og peber. Blend det hele godt. |
|
Opskriften er vist 83025 gange,
og udskrevet 618 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Sten uden S. - 2017-05-17 11:59:28 Er der nogen speciel grund til at koge ærterne først? Andet end at man koger nærings stofferne ud af..smør er heller ikke nødvendigt Rune - 2016-02-11 17:54:49 Tak for tippet William. Det prøvede jeg og det var formidabelt. Nynne - 2012-10-03 16:25:28 også virkeligt godt med chilli! william - 2011-03-15 14:35:53 Hvis det laves med ekstra creme fraiche, masser af salt og uden hvidløg, og serveres i halverede snackpebre, er det excellent til forret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne