Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Indbagt hamburgerryg

Indbagt hamburgerryg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.frossen butterdej
1 kg.hamburgerryg
0.5 tsk.tørret timian
25 g.smør
1.5 dl.vand eller bouillon
1 æg
 


Opskrift:
Lad butterdejen tø op.

Pil net eller plast af hamburgerryggen og gnid den med timian. Brun hamburgerryggen i smørret - på alle sider. Hæld vand/bouillon ved og lad den småkoge i ca. 10 minutter. Tag den op og lad den køle lidt af. Skyen kan gemmes og bruges til sauce - f.eks. smages til med tomatpuré.

Rul butterdejen ud i 2 store stykker. Læg det ene stykke i en smurt bradepande. Læg hamburgerryggen ovenpå. Pensl kanten af dejen med sammenpisket æg. Læg det andet dejstykke over hamburgerryggen og pres kanterne af dejen godt sammen. Lav et par huller foroven i dejen, så dampen kan slippe ud. Brug evt. rester af dejen til pynt. Pensl overfladen med sammenpisket æg.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (9 stemmer)

Opskriften er vist 27775 gange,
og udskrevet 497 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

NK  -  0000-00-00 00:00:00
butterdej skal normalt have ca. 35 min.

lis.v  -  0000-00-00 00:00:00
Nej en time er nok for længe, den er jo for kogt, og butterdej bliver kulsort hvis det får en time,

  -  0000-00-00 00:00:00
jeg ved at ved steg, siger man en time pr. kilo, som K.B.L, også er inde på

KBL  -  0000-00-00 00:00:00
ca. 1 time vil jeg tro

jørgen lindgaard  -  0000-00-00 00:00:00
ja....det ville være dejligt at vide

Jørn Jespersgaard  -  0000-00-00 00:00:00
Gad nok vide, hvor lang tid retten skal have i ovnen !