Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Store Hvedeboller med rugmel - Sandwichboller

Store Hvedeboller med rugmel - Sandwichboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Rugmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Molly

Indsendt :





Ingredienser:
50 g.gær
4 dl.lunken vand
2 spsk.sirup
1.5 tsk.salt
2 dl.mælk
2 æg
6 spsk.olie - raps eller solsikke
3 dl.havreklid eller hvedeklid
2 dl.rugmel
0.5 squash - reven på lille jern
2 æbler - reven på lille jern
14 dl.hvedemel
 


Opskrift:

Smuldr gæren, og rør den ud i lunkent vand.

Tilsæt mælken, olien, saltet, æggene, reven squash og æble. Rør dette godt sammen.

Tilsæt havreklid, rugmel og rør dette godt sammen.

Tilsæt nu melet lidt efter lidt til du har en ikke for fast dej.

Lad dejen hæve 1 time tildækket.

Form ca. 30 store boller, tryk dem lidt flade, så er de gode til madpakkerne.

Lad dem efterhæve på pladen i ca. 30 min.

Pensl dem med æg.

Bages ved 220 grader i ca. 15 minutter.

Smager også godt lune med dejlig kold smør.


Tips:

Skræl squasen og æblerne hvis dine børn er lidt sjove som mine, så kan det nemlig ikke ses. På den måde har jeg selv fået listet lidt ekstra grønsager/frugt i. Du kan også tilsætte revne gulerødder, dem hjælper det nok ikke at skrælde for at snyde børnene.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (13 stemmer)

Opskriften er vist 13261 gange,
og udskrevet 222 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu