Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kyllingelasagne med spinat og morneysauce

Kyllingelasagne med spinat og morneysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Dorthe

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.kylling i tynde strimler
 Lidtolie/becel
9-12 Lasagneplader (gerne grove)
450 g.frossen helbladet spinat
1 ds.hakkede tomater med basilikum/oregano
1 løg
2.5 dl.morneysauce (gerne den magre 5%)
1 tsk.sambal Oelek
 Salt
 peber
 Revet ost efter behov
 


Opskrift:

Spinaten tøes op i en gryde og dampes tør.

Kyllingestykkerne svitses gyldne på en pande i lidt olie/becel med lidt karry.

Kyllingestykker hældes op i spinaten.

I en gryde svitses løget i lidt olie/becel.
Herefter tilsættes hakkede tomater, morneysauce, sambal oelek, salt og peber. Saucen koges op og simrer i 4-5 min.

Det hele lægges i et smurt lasagnefad. Start med lasagneplader, herefter sauce og til sidst kylling/spinat. Forsæt til der er 3 lag lasagneplader, og slut af med tomat sauce.

Sættes i ovnen ca. 35 min. ved 200 grader. Efter 20 min. tages retten ud og strøes med revet ost.





Tips:

Smager også dejlig tilsat et presset hvidløg.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kyllingelasagne



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (9 stemmer)

Opskriften er vist 12208 gange,
og udskrevet 269 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu