| |
|
Garam Masala (krydderiblanding)
Garam Masala (krydderiblanding), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
DiverseRet : Diverse - Diverse
Hovedingrediens : -
Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Olga
Indsendt :
| |
|
|
2 | spsk. | Korianderfrø2 spsk. Korianderfrø | 1 | spsk. | Spidskommen1 spsk. Spidskommen | 10 | | hele Kardemommefrø10 hele Kardemommefrø | 2 | cm. | Kanelstang2 cm. Kanelstang | 10 | | sorte Peberkorn10 sorte Peberkorn | 6 | | hele Nelliker6 hele Nelliker | | | |
| |
Rist alle krydderierne på en pande ved middelvarme, indtil der breder sig en liflig duft. Stød krydderierne i en morter eller kværn til fint pulver.
Opbevar masalaen i et tæt lukket glas
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5665 gange, og udskrevet 156 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|