Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kommenskringler

Kommenskringler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kringle - Kringler

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sesamfrø

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
250 g.hvedemel
30 g.smør
25 g.gær
1 dl.mælk
 kommen
 groft salt
 
Opskrift:
Mælken lunes, heri udrøres gæren og smørret.
Dejen æltes med melet. Dejen hæver til dobbelt størrelse.

Formes til kringler og kommer derefter - enkeltvis - i kogende vand. Det tager kun et øjeblik, inden kringlen kommer op til overfladen.

Pensles med lidt mælk (eller æg) og overdrysses med kommen. Man kan også overdrysse dem med lidt groft salt.

Bages ca. 15 min. ved 225 grader. I stedet for at give kringlerne et opkog, kan man lade dem efterhæve på plade ca. 15 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (8 stemmer)

Opskriften er vist 26406 gange,
og udskrevet 703 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
kommen 5-10 gram og salt ½ tsk