Kanelstang 02

Kanelstang 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Stk. 3 Stk.
KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Henny

Indsendt :      Red :
Kanelstang 02, billede 4 Kanelstang 02, billede 1 Kanelstang 02, billede 2 Kanelstang 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
50 gram Gær, frisk
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
900 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld:
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2 spsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Gær, sukker og salt røres sammen,ægget tilsættes, smørret smeltes og blandes med mælken og tilsættes i passende temperatur. tilsidst tilsættes melen, til dejen slipper fingerne. Hæve et lunt sted i 30 min.

Fyld:
blødt ikke helt smeltet smør røres med brun farin og kanel til en ensartet masse.

Dejen deles i 3, rulles ud i en firkant og fyldet tilsættes, rul så dejen sammen og lig dem på i en brændepande, gerne en med lidt sider på. Klip så skrådt ned i dejen, og vip flapperne til hver sin side.

Efterhæve i ca. 10 min

Bages ved 200 grader i 20-25 min, til de er gylden brune.

Tips:

Pynt med glasur. God fornøjelse.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelstang

karakterer:
Opskriften er vist 28420 gange,
og udskrevet 602 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 31568 (7516 kcal)
KJ pr. Stk. 10522 (2505 kcal)
Vægt ialt 2112 gram
Vægt pr. Stk. 704 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1494 KJ (355 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 17.1 gram
Kulhydrat 46.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-04-30 13:44:58
Hvorfor deles dejen i 3, når der kun er 2 stænger? Har jeg misset noget?

  -   2017-11-27 18:47:29
Kan den fryses?,

  -   2015-11-06 17:32:21
Nemt, velsmagende og nok til at bespise en mindre hær.

  -   2010-07-20 15:05:06
se det er den helt rigtige opskrift, som lært lige fra levnesmidel/kokke skolen, jeg vil med glæde lve denne og give karakter, men har en ide om at jeg ikke bliver skuffet:)

  -   2010-04-17 15:16:03
Den er perfekt, det passer med 4 dl. mælk! Prøv også at tilsætte kagecreme og et drys hakket chokolade i fyldet. Rent 10-tal :o)

  -   2008-12-08 16:43:52
4 dl tror det er 1/4 dl