| |
|
Durum brød
Durum brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| |
bland det sammen og æltes godt sammen.
Lad det hæve i mindst 12 timer i køleskabet, gerne 24 timer.
Dejen deles til 2 brød som efterhæver på plade i 3 timer.
Ridses, pensles med vand og drysses evt. med mel.
Bages ved 220 grader C alm. ovn i ca. 25 minutter.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5
(27 stemmer)
Opskriften er vist 37422 gange, og udskrevet 491 gange.
| |
|
|
KJ total 14867 (3539 kcal)
KJ pr. Brød 7433 (1769 kcal)
Vægt ialt 1623 gram
Vægt pr. Brød 811 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 916 KJ (218 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 0.8 gram
Kulhydrat 45.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
Camilla - 2015-05-25 12:25:31 Kan de laves til boller?
Camilla - 2015-05-24 13:07:53 Kan de laves til boller?
|
|