Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Durum brød

Durum brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød 2 Brød
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Durummel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : pernillejoy

Indsendt :


Durum brød, billede 4 Durum brød, billede 1 Durum brød, billede 2 Durum brød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
15 gram Gær
6 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

500 gram Durummel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram


Opskrift:

bland det sammen og æltes godt sammen. Lad det hæve i mindst 12 timer i køleskabet, gerne 24 timer.

Dejen deles til 2 brød som efterhæver på plade i 3 timer.

Ridses, pensles med vand og drysses evt. med mel.

Bages ved 220 grader C alm. ovn i ca. 25 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (26 stemmer)

Opskriften er vist 35114 gange,
og udskrevet 435 gange.


Energi:
KJ total 14867 (3539 kcal)
KJ pr. Brød 7433 (1769 kcal)
Vægt ialt 1623 gram
Vægt pr. Brød 811 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 916 KJ (218 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 0.8 gram
Kulhydrat 45.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Camilla  -  2015-05-25 12:25:31
Kan de laves til boller?


Camilla  -  2015-05-24 13:07:53
Kan de laves til boller?