1) Lun mælken i en lille gryde - mælken skal være lillefingervarm
2)Hæld mælken i en skål og rør gæren ud heri. tilsæt de øvrige indgredienser (gem lidt mel ca. 2 dl.)
3)slå dejen godt sammenmed en grydeske. Dæk skålen med et låg eller viskestykke og stil dejen til hævning et lunt sted i ½ time.
Fyld :
4) Rør sukker, smør og kanel godt sammen
5) Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt godt igennem
6) del dejen i 2 dele. Rul hver del ud til en firkantet plade på 25 x 40 cm. - med en kagerulle. Fordel fyldet på de 2 dejplader
7) Rul dem fra den lange side til en roulade og skær hver roulade i 15 stk.
8) Lad sneglene efterhæver i ½ time og tænd ovnen på 225.
9) pensl dem med æg og bag dem midt i oven i ca. 10 min