Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Purkage

Purkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
7 æg
125 g.sukker
60 g.rismel
65 g.kartoffelmel
 


Opskrift:

Æggene røres skummende med sukkeret. Melet vendes forsigtigt i. Bages i ovnen v. 180 grader ca. 30 min. Af denne portion bliver to kager.

Tips:

Udtrykket purkage stammer fra Hesselager. Kagen hedder tidligere pudderkage, fordi der bruges puddersukker til den. Før kransekagernes tid (sidste halvdel af 1800-tallet) serveres altid purkage til et glas vin til fest.

Kagen smager godt som tærtebund med frugt ovenpå.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13775 gange,
og udskrevet 163 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu