Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Majssuppe

Majssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 lille løg
1 rød peberfrugt
4 dl.vand
225 g.løse majs - frosne eller fra dåse
1 vegetabilsk bouillonterning
1 spsk.solsikkeolie
1.25 dl.kaffefløde
 salt
 peber
 


Opskrift:

1. Pil løget og hak det fint.
2. Skær peberfrugten over på tværs og fjern frøene.
Skær den ene halvdel i små stykker.
3. Hæld 4 dl vand i en gryde og bring det i kog.
Smuldr bouillonterningen ned i vandet og rør rundt, indtil den er opløst.
Sæt bouillonen til side.
4. Kom olien i en gryde og varm den op.
Steg de hakkede løg og peberfrugtstykkerne i ca.5 min.
Rør hele tiden for at undgå at de bliver brune og brankede.
5. Hæld løg- og peberblandingen og majsene i en blender.
Blend indtil blandingen er jævn.
6. Hæld blandingen i gryden og tilsæt bouillonen.
Lad suppen småkoge i ca.5 min.
Indtil den er varm.
7. Hæld kaffefløden i og smag til med salt og peber.
Skær resten af perfrugten i tynde skiver og brug dem som pynt på suppen.


Tips:

Kold suppe på en varm sommerdag er det forfriskende med en kold suppe. Lad suppen køle af og sæt den derefter i køleskabet et par timer før den serveres.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10512 gange,
og udskrevet 178 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2008-07-27 16:05:30
Suppen smager fantastisk, og den ville smage endnu bedre, hvis majsene fra direkte fra majskolben. Som tilbehør kan man have ristet rugbrød