Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Tortillaer

Tortillaer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.Hvedemel (+ et par ekstra spsk.)
1 tsk.salt
2 spsk.olivenolie
4 spsk.varmt vand
 
Opskrift:
1. Hæld mel og salt i en skål og
rør olien i med en ske.
Rør lidt efter lidt 4 spsk. varmt vand
i indtil blandingen hønger sammen som en dej.
2. Sørg for at bordet er helt rent.
Drys lidt mel på bordet og ælt dejen
indtil den er glat.
3. Del dejen i fire stykker.
Tril en kugle af et stykke dej og tryk den flad.
4.Drys lidt mere mel på bordet
og kagerullen.
Rul kuglen til en cirkel indtil dejen
er så tynd som den kan blive uden at gå i stykker.
5. Varm en stegepande indtil den syder når du stænker en dråbe vand på den.
Læg tortillaen på panden.
6. Steg tortillaen i 1 minut, vend den og steg den på den anden side et ½ minut.
Pres hele tiden tortillaen ned mod panden med fx et fladt grydelåg i en passenden størrelse for at undgå at der dannes luftbobler i dejen.
Læg den bagte tortilla på en tallerken.
7. Steg de andre tortilla på sammen måde.

Tips:

Opbevaring at tortillaer Tortillaerne kan enten fryses eller opbevares i køleskabet til senere brug. Læg et stykke smørrebrødspapir mellem hver tortilla så de ikke hænger sammen. Lad dem køæe af og læg derefter stakken af tortillaer i en plasticpose.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 4449 gange,
og udskrevet 105 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Madpigen  -  2015-02-03 10:37:08
De bliver ikke særlig store.