Rosenbrød 02

Rosenbrød 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
225 g.hvedemel
30 g.gær
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
50 g.smør
1.25-1.5 dl.lunken apollinaris
 
 Pynt:
 Groft salt kommen eller birkes
 
Opskrift:
Gæren plukkes ud i små stykker i melet. Fedtstoffet hakkes heri. Salt, sukker og den svagt lunkne apollinaris tilsættes. Dejen æltes blød og smidig.

Formes til tykkes pølser, ca. 6-7 cm. lange og klippes med en saks, 4-5 hak i hvert brød stilles tildækket på et lunt sted til hævning.

Pensles med æg eller fløde, og drys evt. salt, kommen eller birkes på. Bages ved 250 grader C i 7-8 minutter.

Ved servering flækkes brødene, smøres med smør og kan yderligere gøres festlige med salatblade, tomatskiver, skinke og pølse.

Tips:

227





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Rosenbrød

karakterer:
Opskriften er vist 6166 gange,
og udskrevet 96 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu