Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Varmrøget laks med hvidløg

Varmrøget laks med hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : webassen

Indsendt :





Ingredienser:
4 stk.laksefileter
4 fedhvidløg
 Røgsmuld
 Staniol
 salt
 peber
 


Opskrift:

Laksefileterne pensles med lidt olie
dernæst knuses hvidløg hen over fileterne lidt salt & peber efter behag Briketterne lægges som indirekte grilmetode røgsmuld ca 1 spsk pr filet fyldes i et stykke staniol og lukkes til prik huller med en gaffel på oversiden lægges direkte på briketterne fileterne lægges modsat briketterne bundventil skal være helt åben vent med at lægge låg på til det begynder at ryge øverste spjæld skal være halv åben lad det nu ryge i ca 6 til 8 min VELBEKOMME

Tips:

Hvis man er feks 8 personer er det 2 stk staniol man fylder og lægger briketter i hver sin side







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (12 stemmer)

Opskriften er vist 14303 gange,
og udskrevet 119 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2008-11-01 15:31:47
Godt gået, pragtfuld forret, smager guf, helt ideel for en weber fan