1. Smør, chokolade og sukker smæltes i et vandbad og afkøles til en grødagtig konsistens.
2. Rør herefter 10 æggeblommer i chokolademassen.
3. Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i massen.
4. Mellem 1/2 og 2/3 af massen bages i en smørsmurt, sukkerstrøet form.
5. Når bunden er afkølet smøres den sidste del af chokolademassen oven på.
6. Kagen stilles i køleskabet i min. ét døgn.
Tips:
Bages i 45min. ved 170 grader.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 9304 gange, og udskrevet 99 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider