Jordbærcrumble - Sommerlig crumble med jordbær
Hovedingrediens : Frugt - Jordbær Kilde : Per K. Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Jordbærrene skylles og blomsten fjernes.
Store bære kan evt. dele.
Rørsukkeret maizena og vaniljesukker blandes og hældes over jordbærrene i en skål.
Vendes rundt og står mens du klargøre crumble.
Crumble: Alle ingredienser røres sammen og fordeles over jordbærrene i et smurt tærtefad ca. 27 cm. diameter. Bages 30 min ved 200 grader C. alm. ovn. Tips: Serveres gerne med en klat flødeskum eller en vaniljeis. |
|
Opskriften er vist 3109 gange,
og udskrevet 40 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne