Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fragteliterulle med Toblerone creme og hindbærsovs

Fragteliterulle med Toblerone creme og hindbærsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Nille

Indsendt :





Ingredienser:
 Dej:
150 g.marcipan
1 spsk.mælk
1.5 æggehvide
0.5 dl.sukker
 
 Tobleronecreme:
100 g.Toblerone
1 dl.piskefløde
 
 Hindbærsauce:
100 g.optøede hindbær
0.5 dl.sukker
 lidtvand
 


Opskrift:

Riv marcipanen og rør den med mælk. Pisk æggehviderne til de er stive, tilsæt sukker og pisk igen til æggene er seje. vend marcipan og æg sammen.
Spred dejen ud på en bageplade i et rektangel på 20 x 30 cm. i 1/2 - 1 cm. tykkelse. bag den i ovnen ved 180 grader i ca. 10 min. læg et viskestykke over bunden og lad den køle af.

smelt chokoladen i fløden over vandbad, og stil den derefter i køleskabet i 2 timer.

skær hårde kanter af bunden, fordel chokoladecremen over og rul den forsigtigt sammen. kom køkkenfilmen om og stil den en 1/2 time i fryseren før servering.

Mos hindbærne i lidt kogende vand, og mos dem igennenm en si. smag derefter til med sukker. stil saucen i køleskabet indtil servering.

skær rullen i skiver og server med hindbærsaucen til.

velbekomme...

Tips:

Det kan være lidt svært at få dejen af bagepapiret så brug evt. en kniv til at skære den fri med!







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (42 stemmer)

Opskriften er vist 15297 gange,
og udskrevet 324 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

irda  -  2016-02-18 16:53:33
hvis man vender bunden på hovedet over på et sukkerdrysset bagepapir og derefter ligger et fugtigt viskestykke på det bagepapirden blev bagt på. Så slipper den stille og roligt når man begynder at rulle... Måske er det logisk for mange,(ikke for mig) men det der iskolde tobleronecreme, det skal jo piskes ala flødeskum inden det kan smøres på.


tobias  -  2008-04-23 17:21:21
Lidt svær at lave, men superlækker


Amalie  -  2008-03-30 10:45:01
mmmm.... det er den bedste dessert jeg har fået.... nogensinde