Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bjørns After Eight is

Bjørns After Eight is, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Bjørns After Eight is, billede 4 Bjørns After Eight is, billede 1 Bjørns After Eight is, billede 2 Bjørns After Eight is, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
125 g.sukker
0.5 dl.vand
20 After Eight
 
8 æggeblommer past.
 
8 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Sukker og vand koges op til sukkeret er smeltet og tages af varmen. After Eight puttes i den varme sukkerlage og røres rundt til al chokoladen er smeltet.

Æggeblommerne piskes godt og chokolademassen hældes i og det piskes godt sammen.

Piskefløden piskes stiv og vendes i chokolademassen.

Hældes i form og sættes i fryseren mindst 4 timer.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (9 stemmer)

Opskriften er vist 18655 gange,
og udskrevet 357 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Emma  -  2011-12-28 13:55:27
det smager bare godt


Per  -  2008-03-11 17:17:54
På det store billede har vi brugt kerner fra granatæble og kvarte passionfrugt, isen har vi froset ned i muffinsforme.