Sukker og vand koges op til sukkeret er smeltet og tages af varmen.
After Eight puttes i den varme sukkerlage og røres rundt til al chokoladen er smeltet.
Æggeblommerne piskes godt og chokolademassen hældes i og det piskes godt sammen.
Piskefløden piskes stiv og vendes i chokolademassen.
Hældes i form og sættes i fryseren mindst 4 timer.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(9 stemmer)
Opskriften er vist 20778 gange, og udskrevet 386 gange.
Kommentarer
Emma - 2011-12-28 13:55:27 det smager bare godt
Per - 2008-03-11 17:17:54 På det store billede har vi brugt kerner fra granatæble og kvarte passionfrugt, isen har vi froset ned i muffinsforme.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider