Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sukkerbrødskage

Sukkerbrødskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
250 g.smør
250 g.mel
1/2 æg
1,2 dl.vand
1 snapsrom
 


Opskrift:

1/3 af smørret smuldres i melet. Lægges på et bord; et hul laves i midten og rom og æg hældes i. Det samles nu med hænderne og æltes, til det kan slippe. Så rulles det ud med en kagerulle i 1 cm's tykkelse. Resten af smørret lægges på den ene halvdel af dejen og dækkes med den anden halvdel. Med kagerullen bankes smørret og rulles i dejen, der lægges sammen i 16 lag, første gang lagt en gang sammen, så to og tre gange i tre og to gange i fire lag - der må stadig strøs mel på bordet, at dejen ikke skal hænge i. Tilsidst rulles dejen ud i 1 cm's tykkelse, skæres i firkanter med et sporejern, sættes på plader og bages ved 225 grader, til de er gyldne







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (11 stemmer)

Opskriften er vist 15185 gange,
og udskrevet 113 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu