Grønsagsuppe

Grønsagsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : andreaspovlen

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1000 g.guleroder i skiver
3 porrer i skiver
1 blomkål
4 tsk.grøntsagsbouillon
4 ds.hakkede tomater
 pasta efter behag
 
Opskrift:
skræl guleroderne og skær den i skiver rens porrene og skær dem i skiver skær blom kålen i små hovder og tag så en stor gryde put raps olie i gryden til sæt porrene og svist dem og put der efter guleroderne og blomkålen i tag grønsags bouliongen og put den i tilsæt vand så det næsten dækker det hele men det må ikke dække det hele og bring det så i kog i ca. 10 minutter tilsæt hakkede tomater og tilsæt kryderi feks. organo og timian tilsæt pasta og lad det koge de skal være mører


karakterer:
Opskriften er vist 11825 gange,
og udskrevet 178 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu